Torsdag

nu sitter jag och väntar på att vi ska gå och köpa färskt bröd till frukosten, Det är redan sol och hoppas att det fortsätter så under dagen så att vi kan sola och bada lite! :)
Igår åt vi på en väldigt fin restaurang! det var lite dyrt men gott. Den låg vid havet och hade även en prydnadspool i mitten haha. Vi har även shoppat litegtrann, klänning, plånbok, hello kitty halsband ;)
Imorgon kommer Tobbe och gänget också, så nästa vecka ska vi till köpcentret igen och sedan på en djurpark där de har många djur och även europas största cactuspark! haha jag gar nog tagit kort på varenda cactus :P Men dom är roligt! runda och både små och stora.
Vi kan tyvärr inte lägga in bilder då mitt minneskort är för litet och man kan bara ha internet på en sak därav har vi inte internet på pappas telefon heller, så bilder får ni se när vi kommit hem!
Nu ska jag hoppa i bikinin och äta lite frukost!

Lanzarote

Nu har jag vaknat och ska snart äta frukost, Idag ser det ut som att det kommer bli massvis med sol och bad :) Igår så var vi till ett stort köpcenter, där hittade jag massvis med fina saker men har än så länge knappt shoppat något ^^, Vi äter god mat och har roligt och kollar runt lite, det är fint och varmt :)
Nu ska jag väcka Emma hihi. Hoppas ni har det bra där hemma också!

Spanien!

Inatt åker vi till Lanzarote så då blir det inget bloggande! Men lovar att ha desto mer bilder när vi kommer hem!
Har just packat de sista, sagt hejdå till finaste och nu sitter jag och väntar. haha. Hoppas ni har det bra i kylan så hörs vi om 2 veckor!

Just ja, vi var ju på bio igår och jag säger bara, Breaking dawn! <3333333



jaduu

Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och haft min lektion för dagen och det var grafisk illustration, en hemsk kurs kan jag säga! man måste måla för hand och sen ska man bli betygsatt på de :( hehe
Imorgon ska jag och Ida och mamma och alla saras kompisar på bio :D
denna blir det ;)
Emma

Fredagsmys

Det blev en hemmakväll i soffan med chips och film, pappa åkte nyss ner på krogen och här sitter jag i min ensamhet :P  hah men har iaf mina chips och cola :D 


Jag har absolut inget att skriva men mamma tjatar väl annars ;) hihi <3
sist vi var på krogen tillsammans!
imorgon blir det etage med Emmsan och Idsan :D stöter nog på syrran också ;)
Emma

Pluggvecka.

Usch va jag är trött på att plugga, min hjärna är typ död eller så haha. Men snart är denna hemska pluggvecka över och jag får ta lite helg! Och nästa vecka blir det Breaking Dawn del 1 och på fredag åker jag, pappa och Emma till Lanzarote! Fy farao va skönt :D
Några dagar kvar innan vi ligger just där !
Just nu sitter jag och tittar på Efterlyst, jag förstår inte hur folk kan vara så sjuka! var är världen på väg egentligen.. försöka slå ihjäl sin exflickvän och lämna henne halvt död på en åker? fyfarao.
Nej men nu ska jag väl plugga igen då! Jag låter iallafall duktig ;D

Shopping!

tänkte visa er mina nya skor som kom hem från Nelly förra veckan :D
ni får nöja er med kassa mobilbilder...
Idag har jag köpt ett par sistaminuten ballerinaskor till vi åker till Spanien!
Och en lejonring för 30 kr ;)
Emma

Bildbomb!

Ja nu sitter jag här igen, på min 3 timmars långa håltimme... Det är ganska långtråkigt kan jag ju säga!
Igår var jag och hämtade mitt pass och det var ju en ganska fin bild (nooot) haha menmen vad ska man ta sig till.
jag var ju i Frankrike för någon månad sen, det var min klass som åkte då vi skulle till Europaparlamentet och träffa ungdomar från hela världen och diskutera olika EU- frågor. Det var helt underbart i Frankrike, en väldigt fin och mysig stad vi var i också, Strasbourg var vi i. 
Tänkte lägga ut lite bilder från resan ;).
vårat hotell
Denna söta bild på mig och Louise får avsluta ;)
det var iaf en fantastisk resa och jag hade jättekul med fina klassen!
Emma

RSS 2.0